5 exempel på extrajobb hemifrån som du kan starta direkt!

köpstopp artikel

Letar du efter ett extrajobb hemifrån? Det är många som gör det och det är många som tar steget att tjäna extra pengar med ett extrajobb.

Miljoner människor arbetar hemifrån varje dag. Det finns många olika typer av jobb som gör det möjligt för dig att arbeta var du än befinner dig, från marknadsföring, försäljning och kundtjänst till kodning, design och mycket mer. Dessutom finns hela vår nya ekonomi med smarta ekonomiska tjänster och verktyg på internet. Kort sagt är möjligheterna att ordna extrajobb hemifrån riktigt stora!

I den här korta artikeln berättar jag om 5 extrajobb hemifrån som du kan sätta igång med precis nu, inom 5 minuter! OBS! Ett par av dem är inga ”jobb” i den traditionella meningen men de handlar ändå om ”pengar in” till hushållet!

Klicka här för den stora listan på 26 extraknäck!

Tjäna pengar hemifrån genom att sälja på Blocket – Tradera – Marketplace

Du kan tjäna extra pengar hemifrån genom att sälja på Blocket, Tradera eller Marketplace. De olika plattformarna har lite olika funktioner (och priser!) så du kan behöva prova dig fram lite.

Sälj oönskade föremål som tar upp plats i ditt hus eller garage. Börja med något du kan och börja sedan med andra saker som intresserar dig. Kom bara ihåg att inte sätta för höga priser på föremålen, eftersom det avskräcker köpare och gör det svårare att sälja.

Kom också ihåg att inte sälja något som du inte skulle köpa själv (om det inte är ett samlarobjekt), eftersom köparna inte litar på vad de får från någon som inte känner till sin produkt tillräckligt väl själv!

extrajobb hemifrån

Skapa en blogg

Att blogga är ett sätt att tjäna pengar hemifrån. Det är faktiskt ett av de mest populära och vanligaste sätten att tjäna lite extra pengar på nätet. Om du vill börja blogga finns här några tips som kan hjälpa dig att komma igång.

Fråga dig själv vilken typ av blogg du vill skapa? Föredrar du att skriva om resor eller mode? Är du intresserad av att skapa en informationssida där folk lär sig nya saker eller en personlig blogg där de kan läsa om ditt liv?

Välj ett domännamn för din webbplats (t.ex. mitt-bloggnamn). Du bör också välja en lämplig webbadress för varje inlägg på webbplatsen (t.ex. mitt-bloggnamn/my-first-post). När dessa är klara är det dags att börja bygga upp innehåll på din webbplats!

Delta i onlineundersökningar för att få kontanter eller kuponger

Ett annat sätt att tjäna extra pengar hemma är att delta i undersökningar på nätet. När du registrerar dig på en välrenommerad undersökningssajt skickar de dig erbjudanden om undersökningar som de genomför. Du får en liten summa pengar för varje undersökning som du slutför, men du kan tjäna hundratals eller till och med tusentals kronor per månad om du konsekvent deltar i dessa aktiviteter.

Undervisa vuxna eller barn på nätet

Att undervisa på nätet är ett annat bra exempel på extrajobb hemifrån. Du kan undervisa i engelska, musik eller andra ämnen samt ge handledning åt barn och även vuxna. För att komma igång behöver du en bra internetuppkoppling och en pålitlig dator (eller bärbar dator).

Du kanske kan hitta studenter via Facebook. Du kan också leta efter jobb som privatlärare på webbplatser som Upwork, som kopplar samman frilansare med företag som behöver deras tjänster. Det är gratis att gå med och ger tillgång till tusentals potentiella arbetsgivare.

När du börjar undervisningen är det viktigt att du håller din elev motiverad under hela lektionen så att de kommer tillbaka för framtida lektioner! Om det behövs, se till att det finns belöningar som väntar i slutet.

Sammanfattning

Jag hoppas att du gillar den här artikeln. Det finns många saker du kan göra för att tjäna extra pengar hemifrån. Nyckeln är att hitta ett jobb som passar dina färdigheter och intressen, och att lägga ner tid och kraft på att få det att fungera för dig. Det kan ta lite försök och misstag, men ge inte upp!

Fler intressanta artiklar