Annons: Testa Greenely för ditt elavtal. El till inköpspris utan pålägg för billigare el för dig och med smart app för koll på elen (annonslänk till Greenely

Annons: 0,85% ränta på ditt buffertspar hos Komplett. Se till att få några kronor i avkastning på sparpengarna (annonslänk till Komplett Bank)

Annons: Investera i billiga fonder med fondroboten Betterwealth. Låga avgifter och diversifierat sparande. JUST NU! Få 250 kr extra när du gör din första insättning (annonslänk till Betterwealth)

Annons: Hos SigmaStocks kan du månadsspara i aktier - inte fonder - över hela världen. Det gör SigmaStocks unikt (annonslänk till Sigmastocks)

Annons: Investera i fastigheter med Kameo - lägg in så lite som 500 kr per projekt med månadsvisa räntebetalningar (annonslänk till Kameo)

Annons: Hos Savr sparar du i alla de vanliga fonderna - men du betalar mindre i fondavgifter. Månadsspara enkelt (annonslänk till Savr)

Annons: Investera i solenergi i utvecklingsländer med Trine. Du får ränta och dina pengar gör skillnad (annonslänk till Trine)

Annons: Se vilken kreditscore du har helt gratis och få verktyg för bättre koll på din ekonomi (annonslänk till Min Kreditkoll)

Länkarna på den här sidan går till leverantörer av finansiella tjänster av olika slag. Om du ansöker om ett konto, gör en insättning, tecknar dig för nyhetsbrev eller får en kundrelation på något annat sätt kan vi få en ersättning för det.

 

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper eller fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.