Erbjudanden för din ekonomi

Här hittar du ett antal av de bästa tjänsterna för din privatekonomi som finns just nu.


Självklart kan du kika runt utan att förbinda dig till något.


Jag får en ersättning om du blir kund - gå gärna via mina länkar så att jag har råd att fortsätta driva Sparhacks.se :)


Att du går via mig innebär självklart inte någon merkostnad för dig - snarare kan det bli raka motsatsen.

Annons: Testa Greenely för ditt elavtal. El till inköpspris utan pålägg, vilket kan göra din el billigare. Greenely har också en smart app för koll på elen. (annonslänk till Greenely

Annons: Med ett konto hos Adrecord kan du göra reklam för olika aktörer på din blogg eller sociala medier och ha chans att tjäna pengar - (annonslänk till Adrecord)

Annons: Investera i billiga fonder med fondroboten Betterwealth. Låga avgifter och diversifierat sparande. JUST NU! Få 250 kr extra när du gör din första insättning (annonslänk till Betterwealth)

Annons: Hos SigmaStocks kan du månadsspara i aktier - inte fonder - över hela världen. Det gör SigmaStocks unikt (annonslänk till Sigmastocks)

Annons: Investera i fastigheter med Kameo - lägg in så lite som 500 kr per projekt med månadsvisa räntebetalningar (annonslänk till Kameo)

Annons: Investera i solenergi i utvecklingsländer med Trine. Du får ränta och dina pengar gör skillnad (annonslänk till Trine)

Annons: Se vilken kreditscore du har helt gratis och få verktyg för bättre koll på din ekonomi (annonslänk till Min Kreditkoll)

Annons: Hos Savr sparar du i alla de vanliga fonderna - men du betalar mindre i fondavgifter. Månadsspara enkelt (annonslänk till Savr)

Länkarna på den här sidan går till leverantörer av finansiella tjänster av olika slag. Om du ansöker om ett konto, gör en insättning, tecknar dig för nyhetsbrev eller får en kundrelation på något annat sätt kan vi få en ersättning för det.

 

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper eller fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.