Detta är en annonssida med annonslänkar till Savelend, Kameo, Nordnet, Betterwealth och Rocker. Sidan är avsedd för information och inspiration och ingenting ska betraktas som rådgivning. Med förbehåll för eventuella felskrivningar. *Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. Din investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Den här sidan är en del av sajten Sparhacks.se.

Annons:

SKAKIGT PÅ BÖRSEN? BÖRSFROSSA? få 8-9% på annat håll.*

Börsen har ju gått RIKTIGT DÅLIGT sedan nyår och det är många som ligger ordentligt back på sina investeringar. Framtidsutsikterna ser väl i ärlighetens namn inte så lysande ut heller. Vi kan ha många månader med skakig börs framför oss. Börsen brukar repa sig och gör det förmodligen den här gången också, men det är inte dumt att blanda in fler olika tillgångar i portföljen. Då behöver det inte svänga riktigt lika mycket!

*Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Din investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet.

4 intressanta alternativ!

Investera i krediter - 8,93 % ränta*

JUST NU! Bonus när du bjuder in vänner! Du kan vara din egen bank och låna ut pengar mot ränta. Sedan ett par år tillbaka erbjuder den här aktören privatpersoner att låna ut sina pengar till företagslån, fastighetsprojekt och mycket mer.

 

Fördelar:

✅ 8,93 % avkastning på investerat kapital senaste 12 månaderna*

✅ Investera automatiskt

✅ Månadsspar

✅ Många olika kredittyper

✅ Bonusar när du bjuder in vänner

Detta är en annons/affiliatelänk till Savelend. *Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Din investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet.

investera i Fastighetslån - 9% avkastning

Här är en plattform där långivare (du) och låntagare möts. Du kan låna ut pengar till projekt som bostadsrätter, hyresrätter, kommersiella fastigheter med mera. Riktigt låga kreditförluster över tid.

 

Fördelar:

✅ Låna ut till projekt (hyresrätter, bostadsrätter med mera) med säkerhet

✅ Investera så lite som 500 kr

✅ Genomsnittlig avkastning på 9%*

✅ + Roligt att investera i något "riktigt"

Detta är en annons/affiliatelänk till Kameo. *Tänk på att historisk avkastning inte är någon garanti för framtida avkastning. Din investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. 9% avser snittavkastning på de lån som hittills publicerats på plattformen. 

MISSA INTE!

19 dagar till en bättre ekonomi - kan det vara något? Signa upp för Sparhacks nyhetsbrev (det är riktigt bra, jag lovar!) för att få e-boken direkt i mailen.

Säkra bufferten!

Det är självklart alltid bra att ha en buffert (och att man tar hand om den!). Det är svårt att få någon ränta på sparkonton just nu, men här är ett undantag.

 

✅ Upp till 1,45 % sparränta

✅ Rörliga och bundna alternativ

✅ Statlig insättningsgaranti

✅ Dessutom: möjlighet till cashback upp till 6000 kr per år och bonusar när du bjuder in vänner

Detta är en annons/affiliatelänk till Rocker. Rocker har också andra produkter, till exempel kontokrediter och då gäller ytterligare villkor. Det är gratis att öppna ett konto hos Rocker, få ett virtuellt kort och ta del av sparränta och cashback. Se regler och villkor på sajten.

Fonder med INTE BARA AKTIER 

NYTT! 150 kr extra till din portfölj när du blir kund och gör en första insättning!

Här är en investeringstjänst som är av det riktigt breda slaget. Här är inte bara traditionella aktiefonder i fokus. Råvaror, guld, obligationer, räntor - riktigt brett för ett stabilare sparande.

 

✅ Förvaltningsarvode på endast 0,09% / år 

✅ Automatiska investeringar

✅ Räntor, guld, fastigheter, obligationer

✅ Smarta algoritmer för ett stabilare sparande

Detta är en annons/affiliatelänk till  Betterwealth. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper eller fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.